36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 18:25

Ознака: 32 лица

32 лица ја прекршиле забраната за движење

32 лица ја прекршиле забраната за движење во периодот од 00.00 часот до 04.00 часот на 16.05.2021 информира МВР. Во текот на изминатото деноноќие на...