Ознака: 300000 луѓе

Експлозијата во Бејрут остави 300.000 луѓе без покрив над главата

Огромната експлозија во пристаништетто во Бејрут испрати шок-бранови низ градот предизвикувајќи масовно оштетување на градбите дури до периферијата на градот. Гувернерот на Бејрут, Марван...