Ознака: 3 декември

Заев: Конвенцијата за правата на лицата со попреченост се имплементира со...

Претседателот на Владата, Зоран Заев заедно со Спасе Додевски – координатор со Националното координативно тело за имплементација на Конвенцијата на ОН за правата на...