2.8 C
Skopje
28.10.2021 - 1:54

Ознака: 25237

Колумна во која пишувам како не ми се пишува колумна

Прочитав што сум напишал досега. Ништо особено. Вниманието за миг ми го одзеде она дека Стево му подари дрес на папата. На социјалните мрежи...

Како македонскиот идентитет се видоизмени во идентитет на граѓаните на...

Државните институции имаат право да се залагаат за граѓанскиот концепт, но не на штета на македонскиот национален карактер на државата. Впрочем, Владата и институциите...