Ознака: 250 скалила

Филмот „250 Скалила“, снимен по идеја на Живко Здравковски, единствен со...

Филмот „250 Скалила“, снимен по идеја на Живко Здравкоски, е единствениот филм доби две награди во конкуренција на 167-те филма кои беа прикажани на...

Документарецот „250 скалила“ меѓу фаворитите на фестивалот во Милано

Документарниот филм „250 скалила“, работен по идеја на македонскиот новинар Живко Здравковски, а посветен на кошаркарските светски шампиони од Бормио, ќе биде прикажан на...