Ознака: 25 ноември

МВР нема да издава лични документи од 23 до 27 јуни

Министерството за внатрешни работи информира дека поради миграција во нов систем, од среда (23.06.2021 година) започнувајќи од 21 часот, заклучно со 27. 06. 2021...

Владата осветлена во портокалово за елиминација на насилството врз жените

Владината зграда вечерва беше осветлена во портокалова боја по повод 25 Ноември - меѓународниот ден за елиминација на насилството врз жените. - Владата на Република...