Ознака: 21 часот

Рестораните и угостителските објекти повторно ќе работат до 21 часот

Владата на 40. седница, по препорака на Комисијата за заразни болести, донесе измени на одлуката за работното време на рестораните и другите угостителски објекти...

Угостителските објекти од четврток ќе работат до 21 часот

Донесена е одлука угостителските објекти да работат до 21 часот, наместо до 18 часот како што беше претходно. За ова информираше министерот за здравство, Венко...