Ознака: 2022

За дијабетичарите ќе се обезбеди инсулин до декември 2022 година

Владата на денешната седница ја разгледа и усвои Информацијата за спроведување на јавна набавка на инсулин, глукагон, инсулински игли и ленти за мерење шеќер...

Без трки во Венген од 2022 година?

АЛПСКО СКИЈАЊЕ Швајцарската скијачка федерација објави дека еден од најпознатите скијачки центри каде што се одржуваат трките на Светскиот куп (СК) од сезоната 2021/2022 повеќе...

The Seven Deadly Sins: Wrath of the Gods (Dub) Episode 24 at website https://funimationfree.com funimation initial d

The Misfit of Demon King Academy (https://crunchyrollfree.com/m/gqMw) Episode 13 at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll free