Ознака: 20 романи

Дваесет романи во првата селекција за наградата „Роман на годината“

Жири-комисијата за годинашната награда „Роман на годината“ што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски“, во состав Николина Андова...