Ознака: 2.4 милиони денари

Државата ќе ги награди Георгиевски и неговиот тренер со 2,4 милиони...

Државата ќе ги награди Дејан Георгиевски и неговиот тренер со 2,4 милиони денари за освоениот сребрен медал во дисциплината теквондо на Олимписките игри во...