Ознака: 18-тата

Унгарија го ратификуваше НАТО-протоколот

Унгарија е 19-тата држава која го ратификуваше Протоколот за пристапување на Република Македонија во НАТО. Сите 153 пратеници на седницата во унгарскиот парламент се изјаснија...