Ознака: 150 годишнина

Радев и Петков на свечена церемонија во Благоевград за 150-годишнината од...

Со свечена поворка во центарот на Благоевград, која заврши на плоштадот „Македонија“, беше одбележана 150-годишнината од раѓањето на револуционерот Гоце Делчев, јави дописникот на...