Ознака: 15 000 нови случаи

Чешка со 15.000 нови случаи

Чешка мора да ги заостри мерките за борба против пандемијата и да спречи катастрофа во болниците, рече денеска чешкиот премиер Андреј Бабиш, а Полска...