Ознака: 11.000 луѓе

Нов рекорд во Израел, речиси 11.000 луѓе се заразиле за еден...

Израел во вторникот потврди речиси 11.000 новoзаразени, нов рекорд од појавата на пандемијата на коронавирус и покрај водечката кампања за вакцинација во светот. Во изминатите...