3.8 C
Skopje
5.12.2021 - 22:12

Ознака: „100 000 поети за промена“

Распишани конкурсите за 11-тото издание на „100 илјади поети за промена“

Mанифестацијата „100 000 поети за промена“, во соработка со здружението „Контекст – Струмица“ распишува поетски конкурс за овогодинешното издание на Фестивалот. Поезијата со која ќе може...

Распишани конкурсите за поезија и плакат за „100 илјади поети за...

Mанифестацијата „100 илјади поети за промена“, во соработка со здружението „Контекст-Струмица“, го распиша поетскиот конкурс за годинашното издание на фестивалот. Поезијата со која ќе може...

Распишан поетски конкурсот „100 Илјади поети за промена“ за 2019 година

Mанифестацијата „100 000 поети за промена“, во соработка со здружението „Контекст – Струмица“ распишува поетски конкурс за овогодинешното издание на Фестивалот. Поезијата со која...