Ознака: Џумбулат Балиев

Џумбулат Балиев меѓу деветте уапсени по пресметките со „калашникови“ во Москва

ММА фајтерот Џумбулат Балиев е меѓу деветте уапсени луѓе по „битката“ со „калашникови“ сред ден во Москва во неделата, објавуваат руските медиуми. Во јужното предградие...