25 C
Skopje
20.9.2018 - 22:43

Ознака: Џудо-федерација

Македонија има квалитетен материјал за финален спортски производ

Главните цели на ЏФМ се квалитетно подобрување на условите за работа во клубовите, создавање навремена и здрава селекција џудисти со соодветни подготовки, остварување високи...