Ознака: Џорџ Р.Р. Мартин

Никој не е безбеден во Вестерос

Ниту еден од ликовите од „Игра на тронови“ нема да биде безбеден во последната сезона од популарната телевизиска серија, односно како што имаат обичај...

Долгоочекуваното финале на „Игра на тронови“ ќе остави многумина незадоволни

Популарната телевизиска серија „Игра на троновите“ се подготвува за својата финална, осма сезона. Глумицата Мејси Вилијамс, која ја игра улогата на Арија Старк, навести...

Нова серија ќе открие што било пред „Игра на троновите“

Потврда дека се снима серија што ќе даде увид во она што ѝ претходело на приказната, раскажана во „Игра на троновите“, стигна од писателот...

Нова НФ-серија од авторот на „Игра на престолите“

Додека љубителите на „Игра на престолите“ ја чекаат последната сезона од својата омилена серија, се појавија трејлери од новата научнофантастична серија, заснована врз приказна...

Нова научно-фантастична серија од авторот на „Игра на троновите“

Додека љубителите на „Игра на троновите“ ја чекаат последната сезона од својата омилена серија, се појавија трејлери на новата, научно-фантастична серија заснована врз приказна...