Ознака: Џон Киети

Таткото што тргна во борба против загадувањето поради своите деца, покрена...

Кениецот Џон Киети секојдневно го поднесувал загадениот воздух во неговото место на живеење близу главниот град Најроби. Но, тој го загубил трпението откако неговите...