29 C
Skopje
20.9.2018 - 19:17

Ознака: Џон Илија Апелгрен

Џон Илија Апелгрен: Човек без свест е навреда за природата

Џон Илија Апелгрен веќе три децении е на музичката сцена и е еден од ретките што ја одржува во живот, но и ја освежува,...