Ознака: Џон Вик

Четвртиот и петтиот дел од трилерот „Џон Вик“ во 2021

Филмската компанија „Лајонсгејт“ го потврди снимањето на петтиот дел од популарната франшиза „Џон Вик“. - Четвртото и петтото продолжение на акциониот трилер со Киану Ривс...

Ќе се снима и петто продолжение на „Џон Вик“

Филмската компанија „Лајонгејт“, која стои зад франшизата „Џон Вик“, ќе почне да го снима и петтото продолжение на овој филм уште пред да излезе...

Кијану Ривс не знаел за огромната популарност која ја ужива

Се чини како обожавателите да не можат да одолеат на актерот Кијану Ривс, а како што изгледа, на него не може да одолее ни...