Ознака: џоинт

Акциите на Тесла паднаа откако Илон Маск запали џоинт

Акциите на Тесла паднаа за седум проценти денеска, откако директорот Илон Маск при интервју запали џоинт. Маск разговараше со комичарот Џо Роган и во текот...