Ознака: „Џифони“

Филмскиот фестивал „Џифони патува“ во Кавадарци на 19 и 20 јуни

Фестивалот „Џифони Македонија“ продолжува да патува низ нашата земја. Кавадарци е шеснаесетта општина, каде што на 19 и 20 јуни ќе се одржи Филмскиот...

Отворен 6. Филмски фестивал за деца и млади „Џифони Македонија“

Во кино „Милениум“ синоќа беше отворен 6. Филмски фестивал за деца и млади „Џифони Македонија“, со италијанскиот филм „По трагите на мојот татко“ на...

Отворен повикот за пријавување на шестото издание „Џифони Македонија“

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ отвори повик за пријавување на 650 учесници за шестото издание на фестивалот што ќе се одржи од 6...

Филмскиот фестивал за млади „Џифони“ патува во Берово

Филмскиот фестивал за млади „Џифони“ утре и задутре гостува во Берово. Во текот на двата дена во Бизнис-центарот во Берово учениците ќе ги гледаат италијанскиот...