Ознака: „Џифони Македонија“

Затворање на филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“

Шест дена богати со многу филмови, разговори, уметност и креативност оставија зад себе 300-те учесници на 8.Филмскиот фестивал на млади „Џифони Македонија“. Охрабрени млади...

На „Џифони Македонија“ се откриваат нови хоризонти

„Џифони“ е место каде што се раѓаат единствени другарства и големи идеи. Затоа, не ги насочуваме младите, ние им нудиме место, информации и алатки...

„Џифони Македонија“ годинава со деца и млади од 10 земји

Седмото издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ кој од 12 до 17 октомври ќе се одржува на повеќе локации во Скопје ќе...