-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:45

Ознака: Џефри Стејси

„Руски напад“ на Црна Гора ќе значи крај за НАТО

Освен ако НАТО не е целосно подготвено воено да ја спречи заканата, директните последици од руски напад на Црна Гора би биле дефинитивен крај...