11.8 C
Skopje
17.10.2021 - 11:28

Ознака: Џефри Норис

Филхармонија во престижно лондонско списание

Текст за историјатот на Македонската филхармонија, за официјалното отворање на новата концертна сала, и рецензија на видниот англиски музички критичар од „Телеграф“, Џефри Норис...