Ознака: џетсун пема

Најскромната кралица владее со најсреќната земја на светот

Кралицата на Бутан, Џетсун Пема (28), најмладата кралица на светот, ги воодушевува жителите на оваа мала држава со својата убавина и скромност. Младата кралица,...