-2.4 C
Skopje
25.2.2020 - 8:01

Ознака: џени

Новиот уред „Џени“ создава чиста вода за пиење од воздух

Ако некогаш се најдете во ситуација да немате пристап до чиста проточна вода, има неколку работи што можете да ги направите и да преживеете....