-1.1 C
Skopje
18.1.2020 - 0:15

Ознака: Џемил Бектовиќ

„Морфолошка дезагрегација“ – изложба на скулптури на Слободан Милошески

Во Галеријата MЦ во Њујорк, САД, со почеток од 18 часот ќе биде отворена изложбата на скулптури од галериски формат со наслов „Морфолошка дезагрегација“...