11.4 C
Skopje
20.11.2019 - 3:53

Ознака: Џемали Саити

Саити: Политичките пазарења на грбот на судството се штетни

Генерално, на општата доверба на граѓаните во правосудниот систем ќе влијае негативно, иако одредени политички структури и одредени структури од меѓународната заедница го поздравија...