Ознака: Џек Сомерс

Станав заморче во надеж дека ќе придонесам за пронаоѓање на вакцина...

Универзитетот „Оксфорд“ и Империјалниот колеџ од Лондон се во трка да пронајдат вакцина за ковид-19. Првите тестирања на луѓе во Европа започнаа на 23...