Ознака: Џамбазов

Романтично акустично доживување со „Нокаут“, Џамбазов и Харе

Годината во која го одбележуваат својот јубилеј, 20 години успешна музичка кариера, членовите на групата „Нокаут“ ја одбележаа со акустичен концерт што се одржа...