Ознака: ќе патува

Ед Ширан ќе патува по светот, ќе чита и ќе се...

Ед Ширан најави дека ќе направи пауза и од работата и од социјалните мрежи. Овој британски музичар изјави дека се решил на овој чекор...

Пајонска свештеничка од Милци ќе патува за Чикаго

Едно од петте богати женски погребувања од некрополите Лисичин Дол и Милци, презентирани во Археолошкиот музеј во Скопје, ќе биде дел од светската изложба...