36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 16:47

Ознака: ќе одекнат

Повторно ќе одекнат серенадите во Дебар Маало

Македонското здружение за култура, обичаи и традиции „Гороцвет“ денеска и утре ги организира 18. „Дебармаалски серенади“, посветени на виното и љубовта, по повод Свети...