18.6 C
Skopje
20.6.2019 - 0:04

Ознака: Ќебиња

Ништо не пере подобро од валавицата на Голема Река

Валавицата е музеј на отворено. Задолжително треба да се зачува и заштити. Многу туристи доаѓаат само да видат како се работи, на кој принцип...