Ознака: Љупчо Сивески

Македонскиот идеализам – меѓу Балканот и Кина

(Во спомен на Љупчо Сивески, 1961-1981 г.) При мојот неодамнешен престој во Шангај, за време на Фестивалот на краток игран филм на Југоисточна Европа, заедно...