Ознака: Љупчо Ристовски

Го остваруваме аманетот за татковината оставен од нашите предци

Интервју со професорот Љупчо Ристовски, претседател на Интегра Каков е вашиот концепт и каква е визијата на Интегра, македонска конзервативна партија, за иднината на Македонија? -...