17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 18:20

Ознака: љубов

Кога луѓето и ежот водеа љубов

Кога би напишал леток за нашата транзиција во изминатите речиси три децении (а инспириран од една често слушана непристојна изјава во чаршијата), чинам дека...