Ознака: Љубовта

Мажите се поемотивни од жените, ама не во љубовта!

Секое трето лице на работното место ги крие емоциите зад лажната насмевка, а мажите се шампиони во тоа. Неодамнешно истражување извршено на британскиот универзитет...

Семејството е татковина на љубовта

проф. д-р Кирил Темков Свадбите се едни од најважните и највеселите средби на луѓето. На младенците им се посакува среќа, им се упатуваат искрени желби...

Љубовта кон древната игра никогаш не престанува

ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ, ШАХОВСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН МАЈСТОР Сите мои годинашни јубилеи многу ми значат, но убедливо најдраг ми е 40 години од исполнувањето на условите за стекнување...