Ознака: Љубовна приказна

Рајан О’Нил и Али Мекгро добија ѕвезди во Холивуд

Половина век од премиерата на „Љубовна приказна“ Имињата на глумците Али Мекгро и Рајан О’Нил станаа бесмртни, бидејќи добија своја ѕвезда на Холивудската патека на...

Љубовната приказна на Рисавги и Осман-бегот

Дејан Азески Фељтонот за мешаните бракови, кој изминатите неколку недели се објавуваше истовремено во дневните весници „Нова Македонија“ и „Ослобоѓење Сараево“, го завршуваме со една...