1.9 C
Skopje
9.12.2019 - 10:05

Ознака: Љубиша Јовановски

Блуз-дуото Серафимов – Јовановски во „Амбрела“

Еден лекар, еден економист и шестмина професионални уметници и музичари, водени од желбата да направат нешто уникатно, не само во Македонија туку и во...