14.9 C
Skopje
19.9.2019 - 2:46

Ознака: Љерка Тот Наумова

Средба со поетесата Љерка Тот Наумова во Осиек

На манифестацијата 22 „Денови на Браќата Миладиновци“, која денеска ќе се одржува во хрватскиот град Осиек, ќе биде одржана и средба со хрватско -...