Ознака: јутјубер

Британски фармер на 84 години стана јутјубер

Британецот Џон Батлер е бивш фармер, кој на 84 години стана јутјубер и сега има 120.000 следбеници. Многумина му се благодарни на советите во...

Руски „Јутјубер“ доби тужба поради рецензија на филм

Популарен руски „Јутјубер“ кој е познат по своите филмски рецензии упати силни критики кон министерството за култура на Русија, со образложение дека нацијата има...