Ознака: Јуниорското

Јуниорското ЕП во Скопје презакажано за октомври

Скопје требаше да биде домаќин на ова ЕП од 30 јуни, но поради пандемијата на коронавирусот тоа е одложено БОРЕЊЕ Европското првенство (ЕП) во борење за...