10.3 C
Skopje
22.4.2019 - 0:42

Ознака: јунак

Заев (не) ја продаде Македонија

Настани, симболи, алузии Неоспорно е дека претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, за дел од македонската јавност е јунак над јунаците, единствен во...