Ознака: јулските

Банките почнуваат со предвремена исплата на јулските пензии

Претставниците на банкарскиот сектор посочија дека почнуваат со исплата на пензиите. Од Македонската банкарска асоцијација објавија дека корисниците на дебитни картички со својата пензија...