12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 11:47

Ознака: јужни сепаратисти

Во Јемен јужните сепаратисти создаваат сопствена економија во Аден

Сепаратистите на Јужниот преоден совет (СТЦ) во Јемен создадоа посебна економија на југот на земјата и ја попречуваат улогата на јеменската влада, тврди економскиот...