3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:14

Ознака: Југословенско драмско позориште

Култната „Маме му…“ во 2020-та во Југословенско драмско позориште

Во Југословенско драмско позориште досега се изведени драмите „Буре барут“ и „Другата страна“ на Дуковски. Унковски, пак, покрај „Буре барут“, во ЈДП ги режирал...