Ознака: Југословенска кинотека

Ќе видиме десет култни наслови од Југословенската кинотека

Централна тема во септемвриската програма на Кинотеката на Македонија ќе бидат дигитално реставрираните култни српски филмови (од југословенската ера). Десетте извонредни наслови се дел...