Ознака: јубилејно издание

Се подготвува јубилејното издание на „Охридски трубадури“

На 25-от меѓународен музички фестивал „Охрид фест - Охридски трубадури“, кој ќе се одржи од 6 до 8 септември, е најавено учество на над...